Over ons

Immanuels Kinderopvang is een organisatie voor professionele gastouderopvang.
Wij richten en bieden kinderen daarom ook `Voorschoolse educatie `. Wij vinden het belangrijk om ouders te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun kinderen. Wij gaan aan de slag met speelse programma´s vol achtergrondinformatie en praktische tips. Met veel informatie in huis kunnen wij doelgericht werken aan de taal-, motorische en de sociaal-emotionele ontwikkeling van deze jonge kinderen.

Immanuels Kinderopvang maakt dan ook vaak uitstapjes naar bibliotheken. Daar maken kinderen op een kindvriendelijke manier kennis met woorden, boeken en kunnen ze lekker hun fantasie de gang laten gaan.


Natascha en kidsNatascha Ghogli, is oprichter en eigenaresse van Immanuels Kinderopvang. Zij is moeder van twee kinderen, Charisma en Immanuel.

Van beroep is zij altijd Juridisch/Medisch Secretaresse geweest. Toen zij 10 jaar geleden in verwachting raakte van haar dochter, wist ze, dat ze kinderen helemaal te gek zou vinden. Maar door de drukte als nieuwe mama, kwam ze er niet meer aan toe om een nieuwe studie te volgen. Tot zij in begin 2010 een radicale beslissing nam en haar baas vaarwel zei. Zij gaf haar baan als Juridisch Secretaresse op en is aan de studie Helpende Welzijn begonnen. Vrij snel was ze afgestudeerd en als Gastouder gestart.

Inmiddels is zij een afgestuurde SPW’er en is zij breed inzetbaar op het gebied van verzorging en persoonlijke welzijn. Binnenkort zal zij de opleiding Kinderpsychologie starten om meer kennis te verwerven omtrent het doen en laten van ouders en kinderen, zowel in hun dagelijkse omgeving als onder bijzondere omstandigheden. Dit om een betere en perfecte aanvulling te geven aan gezinnen bij wie zij betrokken is.

Natascha heeft ontdekt dat een van de belangrijkste dingen bij het opvoeden van kinderen is; het geven van liefde en leren ontvangen van liefde. Dit vind zij een mooie basis voor het leven. Kinderen zijn onze toekomst!!